overkapping douglas

Info -algemene voorwaarden

Levering

Verzenden van artikelen.

Nadat u een order bij ons heeft geplaatst, krijgt u van ons een e-mail met daarin uw bestelde order. Zodra wij dan de betaling binnen hebben zorgen wij ervoor dat uw bestelling afgeleverd wordt. Hier wordt u van op de hoogte gehouden via e-mail of telefoon.

Kosten transport hout:

  • Tot 15 km transport = €35,-
  • Tot 30 km per transport = €55,-
  • Tot 60 km per transport = € 85,-

Verder dan 60 km transportkosten in overleg.

ZELF UW BESTELLING AFHALEN

U kunt uw bestelling ook zelf afhalen bij ons. Wij leggen uw bestelling alleen klaar wanneer deze vooraf betaald is.

Wij nemen contact met u op wanneer u uw bestelling af kunt komen halen.

Wij leveren tegen vooruit betaling. Bedrijven kunnen betalen op rekening na goedkeuring van onze administratie.

Voor vertragingen in levering en prestaties wegens overmacht en buitengewone gebeurtenissen zijn wij niet aansprakelijk.

Bij het niet nakomen van de betalingsverplichting is de klant schadevergoeding verschuldigd en worden alle vorderingen onmiddelijk opeisbaar.

Garantie

Gebreken moeten uiterlijk 14 dagen na levering schriftelijk of via email aan ons worden gemeld met een foto van de gebreken.

Bij tijdig melden en terechte klacht zorgen wij in geval van materiele gebreken voor vervanging, in geval van reparatiewerkzaamheden voor verbetering binnen een redelijk termijn.

Retourneren

Kan ik bestelde producten retourneren?

Let op: Neem bij retourneren altijd eerst contact met ons op via info@houtzagerijgeurtse.nl of 0642209535. U ontvangt dan de juiste instructies voor het retour sturen van uw bestelling.

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft u als consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘periode’ van 14 werkdagen na aflevering van het product. Na het verstrijken van de periode van 14 dagen wordt de koopovereenkomst een feit. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen, waarbij u zelf de verzendkosten voor het terugsturen voor uw rekening dient te nemen. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending, het advies is dan ook om dit in overleg met Houtzagerij Geurtse te doen. Wij maken het aankoopbedrag over zodra wij de producten weer in ons bezit hebben.

Om gebruik te maken van de mogelijkheid tot retourneren van aangekochte producten dient u aan de volgende voorwaarden voldaan te hebben:

  • U dient het product compleet, goed en degelijk verpakt en inclusief de aankoopnota terug te sturen.
  • Het product terug sturen in de staat waarin u het ontvangen heeft. Is het product zichtbaar gebruikt of beschadigd, dan zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons te retourneren.
  • Wanneer het product bij ontvangst niet compleet of heel is, zal daarvoor een vergoeding in rekening worden gebracht.
  • U heeft het recht het product in die mate uit te pakken en te gebruiken voor zover dat nodig is om te beoordelen of u het product wenst te houden.
  • Op aankopen die speciaal op bestelling zijn gemaakt is deze wet niet van toepassing.(alle artikelen met een levertijd).
  • U kunt uw aangekochte artikel binnen 14 dagen retour sturen. Als u buiten de gestelde voorwaarden een artikel terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Neemt u in geval van twijfel contact op met ons 0642209535 van maandag t/m zaterdag bereikbaar van 08.30 – 16.45 uur.

BTW Nr: NL001664507B93

KvK nr: 58173951